
Selv om det går mod vinter kan man jo sagtens grille, det kræver en god BBQ marinade.
Marinaden kan sagtens bruges til retter lavet i ovnen, hvis det skulle være for meget regn og rusk til at stå ved grillen.
Ingredienser
- 1,5 spsk. Homecrafted honning
- 1,5 spsk. brun farin
- 1 tsk. røget paprika
- 2 spsk. HP sovs
- 4 dråber tabasco
- 1 spsk. engelsk sovs
- 1 spsk. sherryeddike
- 1 fed hvidløg, knust
- 1,5 dl tomatpure
- 2 spsk. god ketchup
- saften af 1/2 citron
- 1 dl vindruekerneolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
Du pisker alle ingredienserne, udtagen vindruekerne olien sammen i en skål.
Pisk det grundigt, til dressingen er blandet godt sammen.
Herefter pisker du vindruekerne olien i, du skal piske det i lidt efter lidt – ligesom når man laver en mayonnaise.
Hvis du vil gemme BBQ marianden, den kan holde sig en lille uge, skal du ikke putte det knuste hvidløg i når du laver den.
Du kan i stedet krydre dit kød med hvidløg når du gør det klar til grillen eller ovnen.
Opskrift: Thomas Herman.
Billede: Luis Aleman on Unsplash